Shërbimet GPS

Demo

Çfarë ofron Sistemi: 

Sistemi ofron shërbime të ndryshme midis të cilave:

MË SHUMË

Produkte Elektronike

Demo

ATD është distributor zyrtar i produkteve ACME për tregun Shqiptarë

MË SHUMË

Produkte të reja

Demo

 

MË SHUMË

Kush jemi ne

ATD është një kompani e specializuar sherbimi me zyra ne Tirane.Kompania ka filluar aktivitetin e saj në vitin 2012 me dy nendege kryesore:
• Monitorimin e mjetevete te transportit ( me ane te sistemit GPS)
• Tregetim te pajisjeve elektronike, si distributor I vetem ne Shqiperi dhe jo vetem , I markave shume te njohura ne kete treg 
                                       >> | Më shumë...

 
  Demo

Fillimi Kush jemi Shërbime GPS Produkte ACME Pikat e shitjes Kontakt
  Historiku        

Rruga "Ali Pash Gucia ", 81 Tiranë,
tel:069 60 07 700
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   

  Misioni      
  Vizioni      
  Vlerat